Sıcak Gelişme: Bu Gelişmeyle Dogecoin Düşüşe Geçti!

Elon Musk’ın uzay macerası bu sefer ters gitti. Bu da en sevdiği meme coin’i Dogecoin’i kötü etkiledi. Dogecoin piyasa değeri, SpaceX’ten gelen beklenmedik bir gelişmenin ardından kısa süre önce 0,0857 dolardan 0,0802 dolara geriledi. Bu da kısa süre içinde yüzde %7,5’lik bir düşüş anlamına geliyor.

SpaceX’ten gelen kötü haber Dogecoin fiyatını aşağı çekti

Elon Musk liderliğindeki havacılık şirketi, Starship uzay aracının önemli bir test uçuşu sırasında kaybolduğunu bildirdi. Bu, SpaceX’in derin uzay fırlatma sistemi için önemli bir gerilemeye işaret ediyor. Özellikle de ikinci büyük test uçuşu zorluğuna işaret ediyor. Bu gelişmenin ardından Elon Musk’ın sevgili köpeği Dogecoin fiyatı düşüşe geçti.

Bu olay sadece SpaceX’in uzay keşif hedeflerini etkilemekle kalmadı, aynı zamanda Dogecoin’in değerindeki keskin düşüşün de gösterdiği gibi, kripto piyasasında da şaşırtıcı bir şekilde dalgalanmalara yol açtı. SpaceX haberlerinin ardından Dogecoin’in değerinde önemli bir düşüş oldu. Sadece bir saat içinde DOGE fiyatı %7,5 oranında düştü.

Dogecoin Fiyat Performansı. Kaynak: TradingView

SpaceX mühendisi John Insprucker, bir canlı yayın sırasında Starship’in otomatik uçuş sonlandırma sisteminin muhtemelen seyri sırasında erken devreye girdiğini açıkladı. Konuya ilişkin olarak Insprucker, şu açıklamayı yaptı:

Şu anda inandığımız şey, ikinci aşamadaki otomatik uçuş sonlandırma sisteminin, Meksika Körfezi üzerinde aşağı doğru ilerlerken yanma sırasında çok geç tetiklenmiş gibi göründüğü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul escort